Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 530 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,59 g |
Tuky | 2,32 g |
– nasycené | 0,37 g |
– nenasycené | 1,35 g |
–– mononenasycené | 0,46 g |
–– polynenasycené | 0,89 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,15 g |
– cukry | 53,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
- 700 g 700 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 700 g |
- olivový olej | Olej olivový | |
- 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
- 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
- 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
- 1/4 hrnku - 1/4 hrnku rajčatového protlaku nebo 1/2 hrnku konzervovaných krájených rajčat | Protlak rajčatový | 62.5 g |
- litr litr zeleninového vývaru (může být z kostky) | Vývar zeleninový | |
- lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
- dle chuti sůl | Sůl mořská | |
- pepř | Pepř černý | |
- bazalka (čerstvá nebo sušená) | Bazalka čerstvá | |
těstoviny (conchiglie, penne, orecchiette nebo farfalle) | Těstoviny pšeničné |