Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s těstovinami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 530 kJ /
366 kcal
Bílkoviny10,59 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,59 g
Tuky2,32 g
– nasycené0,37 g
– nenasycené1,35 g
–– mononenasycené0,46 g
–– polynenasycené0,89 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy67,15 g
– cukry53,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
- 700 g 700 g rajčat Rajče červené čerstvé 700 g
- olivový olej Olej olivový
- 1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
- 1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
- 1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
- 1/4 hrnku - 1/4 hrnku rajčatového protlaku nebo 1/2 hrnku konzervovaných krájených rajčat Protlak rajčatový 62.5 g
- litr litr zeleninového vývaru (může být z kostky) Vývar zeleninový
- lžička lžička cukru Cukr bílý
- dle chuti sůl Sůl mořská
- pepř Pepř černý
- bazalka (čerstvá nebo sušená) Bazalka čerstvá
těstoviny (conchiglie, penne, orecchiette nebo farfalle) Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.