Nutriční hodnoty (Biskupský beránek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 081 kJ / 2 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 34,24 g |
| – nasycené | 8,08 g |
| – nenasycené | 16,00 g |
| –– mononenasycené | 11,60 g |
| –– polynenasycené | 4,40 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 526 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 504,40 g |
| – cukry | 208,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání 31-33 % | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst sekaných mandlí | Mandle loupané | |
| 1 hrst 1 hrst kandovaného ovoce | Citron kandovaný | |
| 1 hrst 1 hrst čokolády | Čokoláda mléčná 30% | |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |