Nutriční hodnoty (Tomatová polévka s kukuřicí a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 151 kJ / 275 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,95 g |
| Tuky | 17,10 g |
| – nasycené | 10,74 g |
| – nenasycené | 6,03 g |
| –– mononenasycené | 5,27 g |
| –– polynenasycené | 0,76 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 2,35 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 41 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 25,06 g |
| – cukry | 3,66 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| 1 konzerva 1 konzerva drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
| svazek svazek jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 konzerva 1 konzerva fazolí v chilli omáčce | Fazole v tomatové omáčce | |
| sáček sáček mražené kukuřice | Kukuřice mražená | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| koriandrová nať nebo hladkolistá petrželka | Koriandr listy čerstvé |