Nutriční hodnoty (Šlehačkový beránek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 048 kJ / 2 402 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 33,24 g |
| – nasycené | 7,88 g |
| – nenasycené | 15,50 g |
| –– mononenasycené | 11,50 g |
| –– polynenasycené | 4,00 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 524 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 456,40 g |
| – cukry | 231,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 225 g 225 g cukru | Cukr bílý | 225 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 smetana ke šlehání 31-33% | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |