Nutriční hodnoty (Sebevrahova kuřecí játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 238 kJ / 2 925 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 90,96 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g | 
| Tuky | 272,84 g | 
| – nasycené | 127,51 g | 
| – nenasycené | 136,21 g | 
| –– mononenasycené | 108,21 g | 
| –– polynenasycené | 28,01 g | 
| ––– omega 3 | 0,25 g | 
| Vláknina | 8,40 g | 
| Cholesterol | 2,71 g | 
| Sodík | 371 mg | 
| Sůl | 0,90 g | 
| Sacharidy | 24,60 g | 
| – cukry | 8,40 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g syrového sádla | Sádlo vepřové | 250 g | 
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g | 
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| sůl | Sůl mořská |