Nutriční hodnoty (Kachna s jablky a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 2 392 kJ / 572 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,57 g |
| Tuky | 7,25 g |
| – nasycené | 1,35 g |
| – nenasycené | 5,19 g |
| –– mononenasycené | 3,12 g |
| –– polynenasycené | 2,08 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 43,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 100,95 g |
| – cukry | 72,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kachna | Kachna | |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kmínu | Kmín | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda na podlití | Voda |