Nutriční hodnoty (Dort podkova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 256 kJ / 2 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,76 g |
| Tuky | 65,40 g |
| – nasycené | 15,60 g |
| – nenasycené | 30,92 g |
| –– mononenasycené | 22,88 g |
| –– polynenasycené | 8,04 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 7,60 g |
| Cholesterol | 2,07 g |
| Sodík | 920 mg |
| Sůl | 2,64 g |
| Sacharidy | 424,40 g |
| – cukry | 212,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g mletého cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 2 polévkové lžíce kakaa | Kakao prášek | |
| 120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
| 1 1 vanilkový pudink Dr.OETKER | Puding v prášku | 40 g |
| 0,5 0,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g mletého cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 3 3 vrchovaté polévkové lžíce ořechů mletých | Vlašské ořechy |