Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 727 kJ /
5 671 kcal
Bílkoviny59,78 g
– z toho živočišné bílkoviny9,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,75 g
Tuky264,06 g
– nasycené48,17 g
– nenasycené203,10 g
–– mononenasycené145,45 g
–– polynenasycené57,65 g
––– omega 316,83 g
Vláknina30,50 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 4,25 g
Sůl0,21 g
Sacharidy748,60 g
– cukry490,90 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
25 dkg 25 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
10 dkg 10 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
25 dkg 25 dkg cukru krupice Cukr bílý 250 g
2 dcl 2 dcl oleje Olej řepkový 200 ml
10 dkg 10 dkg rozinek (nebo ořechů nebo kandovaného ovoce) Rozinky 100 g
1 lžíce 1 lžíce jedlé sody Jedlá soda 15 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 kefír 500 ml Kefír
15 dkg 15 dkg cukru pudru Cukr bílý 150 g
5 dkg 5 dkg másla - rozpustit Máslo kravské 50 g
2 lžíce 2 lžíce teplé vody Voda 36 ml
kakao Kakao prášek
rum - podle chuti Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.