Nutriční hodnoty (Kefírová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 727 kJ / 5 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,75 g |
Tuky | 264,06 g |
– nasycené | 48,17 g |
– nenasycené | 203,10 g |
–– mononenasycené | 145,45 g |
–– polynenasycené | 57,65 g |
––– omega 3 | 16,83 g |
Vláknina | 30,50 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 4,25 g |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 748,60 g |
– cukry | 490,90 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 dkg 25 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
10 dkg 10 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
25 dkg 25 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
2 dcl 2 dcl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
10 dkg 10 dkg rozinek (nebo ořechů nebo kandovaného ovoce) | Rozinky | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce jedlé sody | Jedlá soda | 15 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 1 kefír 500 ml | Kefír | |
15 dkg 15 dkg cukru pudru | Cukr bílý | 150 g |
5 dkg 5 dkg másla - rozpustit | Máslo kravské | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce teplé vody | Voda | 36 ml |
kakao | Kakao prášek | |
rum - podle chuti | Rum |