Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kaštanové baileys

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 12. 2009 23:26

Suroviny

Porce: cca.1L

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 335 kJ / 1 275 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jana Escher

9. 12. 2018 14:46

Jitka: bez obav vydrzi I pul roku!Mam to vyzkousene.Je konzervovan alkoholem.;-)

Jana Escher

9. 12. 2018 14:43

Liker vydrzi I pul roku......pokud vydrzi!;-)

Jitka

1. 11. 2015 07:49

:-)Jakou má tento lákavý nápoj trvanlivost, když si ho budu chtít připravit k setkání s přáteli?

Geryyy

28. 12. 2014 16:20

Tak a je uvařeno, už se chladí a můžu říct že jsem dala jen čtvrt litru, toho půl litru si myslím, že je až moc,ale každý podle chuti. Místo hořké čokiny jsem celkem 4x ledové kaštany. Super dobrý :yes:

Fosinka

30. 12. 2013 13:08

Dnes jsem vyzkoušela a chutná to báječně! Rumu jsem dala malinko, protože nejsme zvykli a i tak to je výborné:-K:-K:-K

D

14. 12. 2013 10:22

Tak recept je vyzkoušený a musím říct že chutnalo všem a moc!Akorát trvanlivost byla max.do druhého dne :-D:-D:-D:-D
Jinak jsme dali více kaštanů...a silné to stím 0,5 l rumu bylo dost :-8:-8:-8:-8

Karol89

4. 12. 2013 21:00

Dneska jsme ho udělali ale celou flašku rumu nééééé !!! dali jsme půlku a je to silný jak prase:-O:-D

Jitka

24. 12. 2010 14:02

joj - nakoupím a jdu si to udělat, protože tohle nemá chybu. mňam
trvanlivost ? - určitě nevydrží, protože to budu popíjet rychle .))

MARCA

24. 11. 2010 10:44

Vypadá to moc pěkně,můžete mi poradit jakou to má trvanlivost?;-)

suzanna

22. 9. 2010 15:16

Páááni, to je nádherná fotka:-O Koukla na mě z náhodných receptů a vypadá tak úžasně, že snad i vyzkouším:-p

Iljuša

28. 5. 2010 20:05

Nešlo by to přejmenovat na "kaštanový likér" - myslím, že i tak to bude velmi chutné ;-) - snad mi autor promine, ale pokud zde mluvíme o Baileys - tak jedině z irské whiskey NE z rumu!!!! :-)

ivulinka

28. 5. 2010 18:30

Uvařeno, vyšleháno a vychlazeno... a chutná to báječně. Děkuji Ti Mavlajos47 za pěkný a chutný receptík, posílám ti bodík a fotečky:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: domácí baileys z ledových kaštanů domácí beilis baileys recept beilis recept baileys domácí bejlís z ledových kaštanů recept na beilis bejlis domácí baylís beilis recept likér beilís kastanovy liker recept na baylis bejlís recept baileys beilis liker domáci beilis recept recept na bejlís bejlis z ledových kaštanů domaci baileys z kastanu

Suroviny: tyčinka ledové kaštany, čokoláda hořká, salko, šlehačka, rum

TopRecepty.cz

Kaštanové baileys

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xn5B