Nutriční hodnoty (Pečené cukety s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 023 kJ / 961 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,76 g |
| Tuky | 53,93 g |
| – nasycené | 32,52 g |
| – nenasycené | 19,75 g |
| –– mononenasycené | 17,34 g |
| –– polynenasycené | 2,41 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 7,84 g |
| Cholesterol | 207 mg |
| Sodík | 3,05 g |
| Sůl | 7,58 g |
| Sacharidy | 42,75 g |
| – cukry | 38,35 g |
| ––– laktóza | 22,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| - 2 2 cukety na krájené na plátky | Cuketa čerstvá | 200 g |
| - 4 4 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| - 3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany (9 % tuku) | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
| - 1 1 bílý jogurt (120 g, 3 % tuku) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| - 300 g 300 g sýru eidam (30 % t.v.s.) | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
| - špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| ocet balsamico | Ocet balsamikový bílý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |