Nutriční hodnoty (Pudingový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 549 kJ / 4 911 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 188,62 g |
| – nasycené | 52,14 g |
| – nenasycené | 126,96 g |
| –– mononenasycené | 85,20 g |
| –– polynenasycené | 41,76 g |
| ––– omega 3 | 3,15 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 572 mg |
| Sodík | 864 mg |
| Sůl | 2,07 g |
| Sacharidy | 690,50 g |
| – cukry | 349,10 g |
| ––– laktóza | 44,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 30 g 30 g drožd | ||
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 80 g 80 g cukru krystal | Cukr bílý | 80 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1-2 1-2 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 2 2 čokoladové pudinky | Puding v prášku | |
| 7 dcl 7 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 700 ml |
| 200 g 200 g cukru krystal | Cukr bílý | 200 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |