Nutriční hodnoty (Hrachová polévka z uzených žeber)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 190 kJ / 45 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,05 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,19 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,47 g |
| – cukry | 4,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 sklenka 1 sklenka hrachu namočit přes noc do vody | Hrách žlutý loupaný sušený | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku na plátky | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 kostka 1 kostka zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 10 ml |
| 5 kusů 5 kusů uzených žeber | Vepřová žebra | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 5 5 polévkových lžic olivového oleje | Olej olivový |