Nutriční hodnoty (Polévka z kachních krků a králíčích polévkových dílů s česnekovozázvorovým kapáním)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 639 kJ / 1 826 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 236,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 224,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 66,24 g |
| – nasycené | 19,44 g |
| – nenasycené | 37,42 g |
| –– mononenasycené | 29,36 g |
| –– polynenasycené | 8,06 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 22,30 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 1,07 g |
| Sůl | 2,49 g |
| Sacharidy | 68,30 g |
| – cukry | 4,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g králičího masa | Králík stehna | 400 g |
| 600 g 600 g kachních krků | Kachna krky | 600 g |
| 3 l 3 l vody | Voda | 3000 ml |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 3 3 rozdrcené chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| 10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 1 1 hlavička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| sušená bazalka | Bazalka sušená | |
| špetka špetka mletého koriandru | Koriandr list sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce sušeného česneku | Česnek sušený | 15 g |
| cca 4 cm cca 4 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 3 3 hrsti Mochovské mražené zeleniny | Mrkev mražená | |
| bylinky - libeček, petrželka, celerové lístky, bazalka, pažitka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na dochucení | Pepř černý | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1/2 palice 1/2 palice česneku | Česnek čerstvý | 45 g |
| špetka špetka mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
| kousek kousek bazalky | Bazalka čerstvá | |
| kousek kousek libečku | Libeček čerstvý | |
| kousek kousek petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| sůl | Sůl mořská |