Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paprikový perkelt s vařenými vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 109 kJ /
1 221 kcal
Bílkoviny45,03 g
– z toho živočišné bílkoviny37,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,09 g
Tuky91,68 g
– nasycené46,44 g
– nenasycené34,80 g
–– mononenasycené29,94 g
–– polynenasycené4,86 g
––– omega 30,44 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 453 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy52,08 g
– cukry12,71 g
––– laktóza4,28 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 Vařená vejce i více Vejce slepičí 280 g
3-4 ks 3-4 ks papriky maďarské (slovenské) 3-4ks dle velikosti) Paprika sladká
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatový protlak Protlak rajčatový 15 g
60 g 60 g másla 20+40 g Máslo kravské 60 g
lžička lžička oleje Olej řepkový
50 g 50 g hladká mouka Mouka pšeničná hladká 50 g
1 lžička 1 lžička paprika mletá sladká Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
pepř bílý mletý Pepř bílý
cibule zelená naťovka Cibule čerstvá
100 ml 100 ml zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
600 ml 600 ml voda na podlití dohromady asi 600ml. Voda 600 ml
Zeleninový bujon - nemusí být Bujón zeleninový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.