Nutriční hodnoty (Dášina vinná klobása)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 723 kJ / 1 368 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 100,50 g |
| – nasycené | 60,17 g |
| – nenasycené | 40,17 g |
| –– mononenasycené | 15,08 g |
| –– polynenasycené | 25,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,10 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 4,12 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 38,90 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vinné klobásy | Klobása vinná | 500 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 pórek nebo lahůdková cibulka | Pórek čerstvý | |
| 8 plátků 8 plátků salámu (třeba Junior) | Polosuchý salám | |
| 8 plátků 8 plátků sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| trochu trochu kečupu sladkého a ostrého podle chuti | Kečup sladký | |