Nutriční hodnoty (Rybí filé s celerem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 038 kJ / 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,73 g |
Tuky | 3,42 g |
– nasycené | 0,76 g |
– nenasycené | 2,08 g |
–– mononenasycené | 0,68 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 15,45 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 12,80 g |
– cukry | 7,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 dkg 50 dkg rybí filé | Treska filet | 500 g |
máslo | Máslo kravské | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
citrón | Citrón čerstvý | |
jablka | Jablko čerstvé | |
25 dkg 25 dkg celeru | Celer bulva čerstvá | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
strouhaný sýr Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná |