Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé s celerem a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 038 kJ /
487 kcal
Bílkoviny94,73 g
– z toho živočišné bílkoviny90,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,73 g
Tuky3,42 g
– nasycené0,76 g
– nenasycené2,08 g
–– mononenasycené0,68 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,50 g
Vláknina15,45 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 566 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy12,80 g
– cukry7,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 dkg 50 dkg rybí filé Treska filet 500 g
máslo Máslo kravské
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
citrón Citrón čerstvý
jablka Jablko čerstvé
25 dkg 25 dkg celeru Celer bulva čerstvá 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
strouhaný sýr Eidam Sýr kravský tvrdý 30%
strouhanka Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.