Nutriční hodnoty (Rybí filé s celerem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 038 kJ / 487 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,73 g |
| Tuky | 3,42 g |
| – nasycené | 0,76 g |
| – nenasycené | 2,08 g |
| –– mononenasycené | 0,68 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 15,45 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 566 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 12,80 g |
| – cukry | 7,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 dkg 50 dkg rybí filé | Treska filet | 500 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| 25 dkg 25 dkg celeru | Celer bulva čerstvá | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| strouhaný sýr Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná |