Nutriční hodnoty (Nakládané zelí - bez sterilování)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 23 979 kJ / 5 731 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 94,00 g |
| Tuky | 274,93 g |
| – nasycené | 29,60 g |
| – nenasycené | 232,82 g |
| –– mononenasycené | 162,10 g |
| –– polynenasycené | 70,72 g |
| ––– omega 3 | 20,55 g |
| Vláknina | 190,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 622,53 g |
| – cukry | 476,53 g |
| ––– laktóza | 16,27 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 5 kg 5 kg nakrouhaného zelí | Zelí bílé čerstvé | 5000 g |
| 800 ml 800 ml octa | Ocet lihový | 800 ml |
| 2 kelímky 2 kelímky od malého jogurtu nastrouhaného čerstvého křenu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 400 ml |
| 1 1 Deko | Sůl mořská | |
| 300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
| 200-300 ml 200-300 ml oleje | Olej řepkový | 250 ml |