Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé v rajčatové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 104 kJ /
264 kcal
Bílkoviny7,87 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,87 g
Tuky1,60 g
– nasycené0,27 g
– nenasycené0,94 g
–– mononenasycené0,29 g
–– polynenasycené0,65 g
––– omega 30,02 g
Vláknina11,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy49,80 g
– cukry28,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
rybí filé Treska filet
olej Olej řepkový
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
5 lžic 5 lžic rajčatového protlaku Protlak rajčatový 75 g
rybí vývar (nebo zeleninový vývar) Vývar rybí
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
kousek kousek másla Máslo kravské
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
vývar Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.