Nutriční hodnoty (Rybí filé v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,87 g |
Tuky | 1,60 g |
– nasycené | 0,27 g |
– nenasycené | 0,94 g |
–– mononenasycené | 0,29 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 11,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 49,80 g |
– cukry | 28,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
rybí filé | Treska filet | |
olej | Olej řepkový | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
5 lžic 5 lžic rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 75 g |
rybí vývar (nebo zeleninový vývar) | Vývar rybí | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
vývar | Vývar hovězí |