Nutriční hodnoty (Rybí filé v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,87 g |
| Tuky | 1,60 g |
| – nasycené | 0,27 g |
| – nenasycené | 0,94 g |
| –– mononenasycené | 0,29 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 11,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 49,80 g |
| – cukry | 28,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| rybí filé | Treska filet | |
| olej | Olej řepkový | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 5 lžic 5 lžic rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 75 g |
| rybí vývar (nebo zeleninový vývar) | Vývar rybí | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| vývar | Vývar hovězí |