Nutriční hodnoty (Plněná paprika v zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 708 kJ / 2 081 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,58 g |
Tuky | 118,23 g |
– nasycené | 51,35 g |
– nenasycené | 61,50 g |
–– mononenasycené | 50,44 g |
–– polynenasycené | 11,06 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 23,25 g |
Cholesterol | 401 mg |
Sodík | 3,96 g |
Sůl | 9,76 g |
Sacharidy | 184,10 g |
– cukry | 59,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
150 g 150 g vařené rýže | Rýže bílá | 150 g |
150 g 150 g mletého masa | Vepřový ořez | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |