Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněná paprika v zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 708 kJ /
2 081 kcal
Bílkoviny59,76 g
– z toho živočišné bílkoviny36,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,58 g
Tuky118,23 g
– nasycené51,35 g
– nenasycené61,50 g
–– mononenasycené50,44 g
–– polynenasycené11,06 g
––– omega 30,25 g
Vláknina23,25 g
Cholesterol 401 mg
Sodík 3,96 g
Sůl9,76 g
Sacharidy184,10 g
– cukry59,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 600 g
150 g 150 g vařené rýže Rýže bílá 150 g
150 g 150 g mletého masa Vepřový ořez 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
250 g 250 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 250 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.