Nutriční hodnoty (Krůta s játrovo-mandlovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 303 kJ / 1 028 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,18 g |
| Tuky | 34,71 g |
| – nasycené | 8,63 g |
| – nenasycené | 16,21 g |
| –– mononenasycené | 12,09 g |
| –– polynenasycené | 4,12 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 12,80 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 1,65 g |
| Sůl | 3,85 g |
| Sacharidy | 120,90 g |
| – cukry | 12,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| krůta | Krůta stehno s kůží | |
| 4 4 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| trochu trochu smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| velká játrová paštika | Paštika játrová | |
| mandlové lupínky | Mandle loupané |