Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chodské koláče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie165 827 kJ /
39 634 kcal
Bílkoviny1 416,24 g
– z toho živočišné bílkoviny950,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny465,84 g
Tuky1 367,97 g
– nasycené773,15 g
– nenasycené482,88 g
–– mononenasycené415,69 g
–– polynenasycené67,19 g
––– omega 36,22 g
Vláknina154,68 g
Cholesterol 10,08 g
Sodík 22,35 g
Sůl52,68 g
Sacharidy5 183,97 g
– cukry2 261,19 g
––– laktóza233,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 1000 g
1 kg 1 kg hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 1000 g
2 kg 2 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 2000 g
1 kg 1 kg másla Máslo kravské 1000 g
800 g 800 g cukru krupice Cukr bílý 800 g
24 24 vajec Vejce slepičí 1680 g
250 ml 250 ml rumu Rum 250 ml
kůra ze 2 kůra ze 2 citronů Citrón čerstvý 180 g
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
40 g 40 g soli Sůl mořská 40 g
320 g 320 g droždí Droždí pekařské lisované 320 g
mléko na kvásek Kvásek pšeničný
cukr na kvásek Kvásek pšeničný
6 kg 6 kg tvarohu Tvaroh polotučný 6000 g
18 18 vajec (z bílků ušlehat sníh) Vaječný bílek 594 g
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
1 kg 1 kg cukru Cukr bílý 1000 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
rum Rum
smetana dle potřeby Smetana kravská sladká 12%
povidla Povidla
rum na zředění Rum
mák Mák modrý
cukr Cukr bílý
vanilkový cukr Cukr vanilkový
skořice Skořice ceylonská
rumové perníčky (na zahuštění)
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 vejce na potření okrajů Vejce slepičí 70 g
rozinky namočené přes noc v rumu Rozinky
mandlové lupínky Mandle loupané
2 2 šlehačky Šlehačka 35%
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.