Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Zámečtí kuřecí rarášci

Zámečtí kuřecí rarášci by se mohli jmenovat spíše hospodští, protože se jedná o kuřecí maso v pivním těstíčku. Nicméně ať už je název jakýkoliv, nemění to nic na faktu, že je to výborná rychlovka, která se hodí i na rautové stoly jako chuťovka.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 230 min

230 min (220 min příprava + 10 min tepelná úprava, včetně doby naložení masa)

1. 5. 2010 18:45

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 138 kJ / 989 kcal
Bílkoviny132,93 g
Tuky21,41 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 534 mg
Sodík 2,15 g
Sůl5,16 g
Sacharidy62,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dá se ze všech druhů masa (já nejraději krůtí). Vepřové maso je nutné nechat odležet trošku déle.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

41744

18. 6. 2022 09:59

Výborné. Včera k obědo-večeři s bramborem a domácím hlávkovým salátem. No nebe v hubě !:-):-D:yes::yes::yes:

Marie Svarcova

18. 6. 2022 08:40

:-)<3:yes::-K

Gregusa Gregusa

4. 6. 2022 00:06

Výborný recept,:-K opravdu to byla mňamka, <3 kterou si určitě zase někdy zopakuji.:yes::-)

Jarca071

8. 9. 2019 19:47

výborný recept, dělala jsem z králičího masa a chutnalo všem...,:-Q

Milo1 Milo1

3. 5. 2019 07:13

Děkuji za inspiraci. Jistě výborný pokrm. Vyzkouším... :yes::-K

marika51

29. 4. 2019 18:36

Poznám a stále chuti ked nemám pivo tak dám mlieko a pol.lyžici alkohol.Ak mi zostane cestíčko tak nakrajam 1/2cm cibulu a máme aj pre vegetarianov.:yes:

mamenka

28. 4. 2019 14:58

Dneska jsem uvařila k obědu a všem moc chutnalo. Děkuji za výborný recept!

sonal sonal

28. 4. 2019 12:14

výborné, robím už roky, ale múku a pivo tam nedávam...:-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

27. 8. 2010 09:17

tak raráška si ukládám a jistě vyzkouším:yes:;-)+1

Brebta

23. 8. 2010 20:07

:-p mooooc výborný!!!! Doporučuji :yes:

Sodovka Sodovka

22. 5. 2010 18:35

Znám :-p :yes: Dělám nejraději z kuřecích prsíčků. Je to mňamka. :-p Ivulinka máš krásné fotečky. :yes: Posílám +4.

Bohuna

22. 5. 2010 14:17

Díky:-)

ivulinka ivulinka

22. 5. 2010 11:29

Bohunko, tví královští rarášci královsky chutnají, dovoluji si Ti sem dát pár foteček jako důkaz, že jsem je skutečně vařila. Bodík posílám a děkuji za recept:-K

svetlana47

1. 5. 2010 19:41

kuřecí rarášci vyborné mohu jen doporučit doma se jen zapráší mám jej už dlouho tento receptík jen u toho meho není pouze oregano jinak výborné :-) dávám ti 2 bodíky

Jana Pá

1. 5. 2010 18:51

zítra mohu vyzkoušet, mám naložené kuřecí jen v olivovém oleji, takže večer změním značku tj. přidám viz recept a zítra dám zprávu:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí rarášci rarášci z vepřového masa krůtí rarášci veprovy rarasci kuřecí rarášci bez piva rarášci kuřecí rarášci recept bez piva smažení kuřecí rarášci vepřoví rarašci rarášci recept kuřecí rarášky vepřové rarášky testo na rarasky smažení rarášci kuřecí rarášci recept krůtí rarašky vepřové rarášci recept na rarášci z vepřového recepty na kuřecí rarašci kuřecí rarášek

Suroviny: řízky kuřecí, mouka hladká, hořčice plnotučná, solamyl, omáčka sojová, sůl, pivo světlé, koření oregáno, vejce, olej

TopRecepty.cz

Zámečtí kuřecí rarášci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQGV