Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvová bublanina v dortové formě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 910 kJ /
4 998 kcal
Bílkoviny83,07 g
– z toho živočišné bílkoviny36,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,60 g
Tuky253,72 g
– nasycené141,95 g
– nenasycené98,80 g
–– mononenasycené83,37 g
–– polynenasycené15,42 g
––– omega 30,86 g
Vláknina19,05 g
Cholesterol 1,67 g
Sodík 416 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy585,95 g
– cukry294,05 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
4 4 celá vejce Vejce slepičí 280 g
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1 1 malá lžička kypřicího prášku Kypřící prášek
750 g 750 g broskví (nebo višně, hrušky, mirabelky, meruňky) Dužina broskve čerstvá 750 g
2 lžíce 2 lžíce mandlových lupínků Mandle loupané 30 g
3 lžíce 3 lžíce rozinek Rozinky 45 g
máslo na vymazání formy Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá
skořicový cukr Cukr skořicový
drcené mandle Mandle loupané mleté
hrubý cukr krystal Cukr bílý
meruňkový džem Džem meruňkový
strouhaná čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.