Pstruh plněný libečkem

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 15 min 1 kus Ryby 14 názorů

Suroviny

Pstruh
sůl
kmín
koření na ryby
grilovací koření
hladká mouka na obalení
hrst libečku
lžíce másla
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pstruha si osolíme i zvnitřku, posypeme kořením na ryby, naplníme libečkem, okořeníme grilovacím kořením a kmínem. Obalíme v hladké mouce a na mírném plameni smažíme na másle z obou stran do zrůžovění mouky.

Poznámka

Můj dnešní oběd, můj nápad. Vynikající!!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Pstruh plněný libečkem

  • smukoo smukoo

    :yes:...už aj viem, čo je to "libeček", iba ten kapor chýba...ale plusový bodeček dávam...nemá to chybu, ja dokonce už aj cítim na jazyku jeho chuť!!!! :-p - rišo

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Kurnik, pstruha miluju:-* Ten vypadá velice jedle. Dělám stejně, akorát plním petrželkou. Bodík letí a libeček mám v mrazáku:-))

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    Jendo1, libeček bude asi v mrazáku:-O, jinak živej:-D libeček už není;-):-D, recept je známý - viz podobné recepty:-!:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova(autorka receptu)

    Jendo, z truhlíku na okně.;-) Mám ho taky kupu v mražáku:-))

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Jani, tak to už byl sedmý bodík, Anetka byla rychlejší;-).

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Jani, to bude super voňavý recept:-p. Zajímalo by mě, odkud teď máš libeček, když já už se těším na jaro, až mi na zahrádce opět vyroste. Posílám šestý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Aneta Aneta

    Rybičku Jani máme rádi, vyzkouším:yes:
    Bodík:yes:

    Odpovědět

  • knedlicek knedlicek

  • Bibinka Bibinka

    Jani, pstroužek mňamózní a s tím libečkem hmmmm ňam. Letí ti ode mne bodík:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova(autorka receptu)

    Iljuso, já jsem si dnes zapoměla koupit brambory, tak jsem to měla se zeleninou a tak jsem si dovolila i kousek toho másla. Jinak je to jen lžička oleje.;-)

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    hmm, moc pěkné :yes: Jani, příště do trouby, ušetřila by si kilojouly :-D

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Janatko, výborná je i hlíva nebo žampiony;-)Můj muž bylinky akceptuje skoro všechny, ovšem kromě libečku, k tomu má odpor:-8:-))

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova(autorka receptu)

    janatka, třeba houby?:-)):-D, asi ne, no, řekla bych, že klidně nic. Pstruh sám o sobě je vynikající jen na másle. Libeček jsme kdysi dávali do grilovaných makrel a bylo to dobré, ale v tom pstruhovi to fakt nemá chybu. Samozřejmě jen pro ty, co jej mají rádi, například spagetka:-)):-D, ta by snad mohla libeček i v žemlovce:-D:-))

    Odpovědět

  • janatka janatka

    No jo zase něco na chuťové buňky,ale spíše jen moje.Manžel moc takto bylinky nechce:-S,co bych mohla dát místo toho??

    Odpovědět

Tématické fráze: pstruh recepty recepty s libečkem pstruh libeček recepty pstruh pstruh na grilu s libečkem plněný pstruh pstruh s libeček recept na grilování pstruha ryba s libečkem pstruh pstruh na grilu libeček libeček pstruh plněný pstruh s libečkem na grilu grilovaný pstruh libeček pstruh recepty na bylinkách libeček recept libeček ryby pstruh recepty bylinky recept na grilovani pstruhu

Zapomněl/a jsem heslo