Pstruh plněný libečkem

Ryby Doba přípravy: 15 min 14 názorů

Ryby Doba přípravy: 15 min 14 názorů

Suroviny 1 kus

Pstruh
sůl
kmín
koření na ryby
grilovací koření
hladká mouka na obalení
hrst libečku
lžíce másla

Postup přípravy receptu

  1. Pstruha si osolíme i zvnitřku, posypeme kořením na ryby, naplníme libečkem, okořeníme grilovacím kořením a kmínem. Obalíme v hladké mouce a na mírném plameni smažíme na másle z obou stran do zrůžovění mouky.

Poznámka od kuchařky

Můj dnešní oběd, můj nápad. Vynikající!!

Komentáře k receptu Pstruh plněný libečkem

  • smukoo smukoo

    :yes:...už aj viem, čo je to "libeček", iba ten kapor chýba...ale plusový bodeček dávam...nemá to chybu, ja dokonce už aj cítim na jazyku jeho chuť!!!! :-p - rišo

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Kurnik, pstruha miluju:-* Ten vypadá velice jedle. Dělám stejně, akorát plním petrželkou. Bodík letí a libeček mám v mrazáku:-))

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    Jendo1, libeček bude asi v mrazáku:-O, jinak živej:-D libeček už není;-):-D, recept je známý - viz podobné recepty:-!:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova(autorka receptu)

    Jendo, z truhlíku na okně.;-) Mám ho taky kupu v mražáku:-))

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Jani, tak to už byl sedmý bodík, Anetka byla rychlejší;-).

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Jani, to bude super voňavý recept:-p. Zajímalo by mě, odkud teď máš libeček, když já už se těším na jaro, až mi na zahrádce opět vyroste. Posílám šestý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Aneta Aneta

    Rybičku Jani máme rádi, vyzkouším:yes:
    Bodík:yes:

    Odpovědět

  • knedlicek knedlicek

  • Bibinka Bibinka

    Jani, pstroužek mňamózní a s tím libečkem hmmmm ňam. Letí ti ode mne bodík:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova(autorka receptu)

    Iljuso, já jsem si dnes zapoměla koupit brambory, tak jsem to měla se zeleninou a tak jsem si dovolila i kousek toho másla. Jinak je to jen lžička oleje.;-)

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    hmm, moc pěkné :yes: Jani, příště do trouby, ušetřila by si kilojouly :-D

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Janatko, výborná je i hlíva nebo žampiony;-)Můj muž bylinky akceptuje skoro všechny, ovšem kromě libečku, k tomu má odpor:-8:-))

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova(autorka receptu)

    janatka, třeba houby?:-)):-D, asi ne, no, řekla bych, že klidně nic. Pstruh sám o sobě je vynikající jen na másle. Libeček jsme kdysi dávali do grilovaných makrel a bylo to dobré, ale v tom pstruhovi to fakt nemá chybu. Samozřejmě jen pro ty, co jej mají rádi, například spagetka:-)):-D, ta by snad mohla libeček i v žemlovce:-D:-))

    Odpovědět

  • janatka janatka

    No jo zase něco na chuťové buňky,ale spíše jen moje.Manžel moc takto bylinky nechce:-S,co bych mohla dát místo toho??

    Odpovědět

Tématické fráze: pstruh recepty recepty s libečkem pstruh libeček recepty pstruh pstruh na grilu s libečkem plněný pstruh pstruh s libeček recept na grilování pstruha ryba s libečkem pstruh pstruh na grilu libeček libeček pstruh plněný pstruh s libečkem na grilu grilovaný pstruh libeček pstruh recepty na bylinkách libeček recept libeček ryby pstruh recepty bylinky recept na grilovani pstruhu