Nutriční hodnoty (Mramorový korpus)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 245 kJ / 3 883 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,75 g |
| Tuky | 194,24 g |
| – nasycené | 23,48 g |
| – nenasycené | 154,50 g |
| –– mononenasycené | 109,20 g |
| –– polynenasycené | 45,30 g |
| ––– omega 3 | 12,66 g |
| Vláknina | 18,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 526 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 451,90 g |
| – cukry | 253,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 240 g 240 g cukru | Cukr bílý | 240 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva (necelý) | Kypřící prášek | 12 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 100 ml 100 ml vroucí vody | Voda | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |