Nutriční hodnoty (Kuřecí stroganoff à la Inka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 776 kJ / 902 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 118,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g | 
| Tuky | 37,57 g | 
| – nasycené | 3,65 g | 
| – nenasycené | 31,66 g | 
| –– mononenasycené | 22,27 g | 
| –– polynenasycené | 9,39 g | 
| ––– omega 3 | 3,51 g | 
| Vláknina | 5,00 g | 
| Cholesterol | 275 mg | 
| Sodík | 741 mg | 
| Sůl | 1,85 g | 
| Sacharidy | 20,80 g | 
| – cukry | 11,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g | 
| 2-3 2-3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g | 
| worcesterová omáčka (podle chuti) | Worcestrová omáčka | |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml | 
| kmín | Kmín | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání (podle potřeby) | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |