Nutriční hodnoty (Piškotový korpus)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 896 kJ / 1 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 39,30 g |
– nasycené | 9,40 g |
– nenasycené | 18,25 g |
–– mononenasycené | 14,15 g |
–– polynenasycené | 4,10 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 263,00 g |
– cukry | 153,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
na špičku nože na špičku nože prášku do pečiva (špetka) | Kypřící prášek |