Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Piškotový korpus)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 896 kJ /
1 648 kcal
Bílkoviny58,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,00 g
Tuky39,30 g
– nasycené9,40 g
– nenasycené18,25 g
–– mononenasycené14,15 g
–– polynenasycené4,10 g
––– omega 30,14 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 500 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy263,00 g
– cukry153,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
na špičku nože na špičku nože prášku do pečiva (špetka) Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.