Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Eintopf z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 951 kJ /
944 kcal
Bílkoviny80,68 g
– z toho živočišné bílkoviny59,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,98 g
Tuky15,04 g
– nasycené3,65 g
– nenasycené7,51 g
–– mononenasycené5,82 g
–– polynenasycené1,69 g
––– omega 30,09 g
Vláknina31,75 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 6,83 g
Sůl16,50 g
Sacharidy106,85 g
– cukry60,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 500 g 500 g červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
5 - 6 5 - 6 brambor Brambor zimní 275 g
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
300 g 300 g vařeného uzeného masa Vepřová plec uzená 300 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.