Nutriční hodnoty (Eintopf z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 951 kJ / 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
Tuky | 15,04 g |
– nasycené | 3,65 g |
– nenasycené | 7,51 g |
–– mononenasycené | 5,82 g |
–– polynenasycené | 1,69 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 31,75 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 6,83 g |
Sůl | 16,50 g |
Sacharidy | 106,85 g |
– cukry | 60,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 500 g 500 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 - 6 5 - 6 brambor | Brambor zimní | 275 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
300 g 300 g vařeného uzeného masa | Vepřová plec uzená | 300 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |