Nutriční hodnoty (Eintopf z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 951 kJ / 944 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
| Tuky | 15,04 g |
| – nasycené | 3,65 g |
| – nenasycené | 7,51 g |
| –– mononenasycené | 5,82 g |
| –– polynenasycené | 1,69 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 31,75 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 6,83 g |
| Sůl | 16,50 g |
| Sacharidy | 106,85 g |
| – cukry | 60,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 500 g 500 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 - 6 5 - 6 brambor | Brambor zimní | 275 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 300 g 300 g vařeného uzeného masa | Vepřová plec uzená | 300 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |