Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tlačenka

Domácí tlačenka nemusí být výsadou vesnických zabijaček. Suroviny se dají lehce sehnat v každém řeznictví, přidáte jen svoji práci a podle své chuti si také výrobek dochutíte. Až poprvé zakrojíte, bude vám líto jen to, že jste ji nezkusili připravit už dávno.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 4. 2013 14:21

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 114 kJ / 266 kcal
Bílkoviny7,71 g
Tuky3,44 g
Vláknina20,27 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,06 g
Sůl15,00 g
Sacharidy44,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Opravdu to je jednoduché a pochutnáte si na tom, co víte, že tam je. Množství stačí na 2 umělá střeva (“nohavice"- mají je v papírnictví).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ludik

27. 1. 2024 06:56

,,,,POVEDLA SE!!!!

beruna1

18. 11. 2022 19:44

Uvařeno MŇAMKA :-) SKVĚLÁ

Václav

26. 3. 2017 18:42

Krásná práce, také dělám takové dobroty :yes::yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

22. 10. 2015 19:03

Martin: Tlačenky, o jakých mluvíte, u nás prodávají v sámoškách, pocházejí z velkovýroby a mě nijak neláká si je koupit. Zato takhle libovou si dám s chutí, je domácí, poctivá, nešizená a nenastavovaná nějakým tlustým masem ;-):-)):yes:

casino casino

22. 10. 2015 18:25

Martin:
Libová tlačenka?
No, tak to je ta nejsprávnější tlačenka na smažení v trojobalu:yes::-*

Martin

22. 10. 2015 17:34

Máte moc pěknou kresbu na řezu, opravdu. Jen myslím že tahle tlačenka je moc libová. Když jí děláme na zabijačce - http://www.zabijacky.cz/news/prvni-letosni-tlacenk...tak tam přeci jen padne toho tučného masa více. Pokud to takhle děláte v relativně malém, doma v hrnci tak to asi jde, ale na zabijačce by to bylo myslím příliš plýtvání masem - viz to plecko

pavlas

8. 5. 2015 17:21

:yes::yes:docela dobrý (ani zuby sem si nevylámal:-p:-p:-p)a jinak fakt fajne recept

František Kubíček

6. 2. 2015 09:29

Včera jsem nakoupil materiál a už jsou všechny ingredience v tlakáči.Voní to jako o zabíjačce.Recept bezvadný.Už se všichni těšíme,až bude tláča na talíři.Díky:-p:-)):yes:

leep1

25. 10. 2014 15:51

Chybí játra a ledvinky :-D Ale dá se to i bez nich. Akorát to potom není zabijačková tlačenka ;-(

savlinka savlinka

23. 2. 2014 18:44

U nás byla dnes také k veče,ale kupovaná:-))

jumanji

18. 4. 2013 17:30

Ach jooo. Proč se taková klačenka neprodává v obchodech ?? Klidně bych si připlatil ! :-/

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 4. 2013 11:27

Hana::-D:-D;-):yes:
Tlačenka je opravdu nádherná:-Ka navíc suroviny připravené v mém oblíbeném papiňáčku:-*To je recept dělaný přímo pro mě:yes::-p:yes:Díky:-K

Hana

13. 4. 2013 23:30

Číst si téměř o půlnoci o tlačence je až životu nebezpečné.Recepty s takovou pochoutkou by už měly mít zákaz se zobrazit ve večerním čase.Při čtení a mrknutí na fotky si připadám jak bernardýn.Občas taky doma dělám,někdy ani neplním do střeva,dám na plech,nechám ztuhnout,nakrájím čtverečky,několik dní vydrží v lednici,moc dlouho ne,neb je velice žravá.:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

13. 4. 2013 22:18

je opravdu krásná :-O:yes:

ivulinka ivulinka

13. 4. 2013 21:05

:-p:yes: dostala jsem na ni chuť:-!:-*

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tlačenka tlačenka recept poctivá domácí tlačenka recept na tlacenku domácí libová tlačenka recept zabijačková tlačenka recept tlacenka jak dlouho vydrží tlačenka tlačenka recepty jak servírovat tlačenku jednoduchá tlačenka recepty na tlacenku suroviny na tlačenku jak se děla tlačenka jak dlouho vydrží tlačenka v lednici jednoduchá domácí tlačenka recepty tlačenka libová tlačenka recept na jednoduchou domácí tlačenku recepty domácí zabijačka tlačenka

Suroviny: koleno vepřové, plecko, nožička vepřová, voda, cibule, sůl, ocet, česnek, pepř mletý, bobkový list, koření nové koření mleté, majoránka

TopRecepty.cz

Tlačenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1p9G