Nutriční hodnoty (Karbanátky se sýrovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 446 kJ / 2 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
Tuky | 166,02 g |
– nasycené | 55,77 g |
– nenasycené | 97,52 g |
–– mononenasycené | 76,59 g |
–– polynenasycené | 20,93 g |
––– omega 3 | 2,55 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 811 mg |
Sodík | 461 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 17,67 g |
– cukry | 11,88 g |
––– laktóza | 7,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 dkg 60 dkg mletého masa | Vepřový ořez | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
zelená petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
3 ks 3 ks taveného smetanového sýra | Sýr tavený | |
ocet | Ocet lihový | |
2 dl 2 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka chilli koření | Chilli paprička mletá | |
10 dkg 10 dkg černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |