Nutriční hodnoty (Reveň pod sněhem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 024 kJ / 962 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,03 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 218 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 208,66 g |
| – cukry | 207,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rebarbora | Rebarbora čerstvá | 500 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 1 balení 1 balení máslových sušenek | Sušenka | |
| 3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mandlového likéru | Mandlový likér | 15 ml |