Nutriční hodnoty (Pudinkové řezy s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 849 kJ / 4 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,52 g |
| Tuky | 167,16 g |
| – nasycené | 78,82 g |
| – nenasycené | 87,02 g |
| –– mononenasycené | 30,88 g |
| –– polynenasycené | 56,14 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 31,84 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 677 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 530,40 g |
| – cukry | 222,20 g |
| ––– laktóza | 49,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g listového těsta | Listové těsto | 500 g |
| 220 g 220 g dětských piškotů | Piškoty | 220 g |
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| rum (dle chuti) | Rum | |
| tuk na vymazání | Margarín |