Nutriční hodnoty (Přílohové kedlubny s fazolkama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 736 kJ / 176 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,54 g |
| Tuky | 1,53 g |
| – nasycené | 0,73 g |
| – nenasycené | 0,64 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,48 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 257 mg |
| Sůl | 0,81 g |
| Sacharidy | 24,98 g |
| – cukry | 18,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 2 hrsti 2 hrsti fazolek | Fazolky čerstvé | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo | Máslo kravské |