Nutriční hodnoty (Vepřová roláda v Camembertovo-žampionové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 267 kJ / 64 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,08 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,09 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,90 g |
| – cukry | 5,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| plát vepřového na roládu (použila jsem kýtu) | Vepřová kýta | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1/2 1/2 bílého pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 celý sýr Camembert | Camembert | |
| žampiony | Žampion čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 2 2 menší kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1/2 1/2 Masoxu (nebo jiného vývaru) | Bujón hovězí | |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |