Nutriční hodnoty (Vepřová roláda v Camembertovo-žampionové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 267 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,08 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,90 g |
– cukry | 5,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
plát vepřového na roládu (použila jsem kýtu) | Vepřová kýta | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
1/2 1/2 bílého pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 celý sýr Camembert | Camembert | |
žampiony | Žampion čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
2 2 menší kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1/2 1/2 Masoxu (nebo jiného vývaru) | Bujón hovězí | |
Solamyl | Bramborový škrob | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |