Nutriční hodnoty (Teplý a šťavnatý bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 997 kJ / 1 194 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,00 g |
| Tuky | 6,40 g |
| – nasycené | 1,80 g |
| – nenasycené | 3,60 g |
| –– mononenasycené | 0,60 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 86,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 504 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 184,80 g |
| – cukry | 76,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g 5 minut povařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 hlávka 1 hlávka čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | 3000 g |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový |