Nutriční hodnoty (Jablka v karamelu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 890 kJ / 2 842 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,41 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,55 g |
| Tuky | 141,93 g |
| – nasycené | 84,24 g |
| – nenasycené | 51,42 g |
| –– mononenasycené | 44,10 g |
| –– polynenasycené | 7,32 g |
| ––– omega 3 | 0,87 g |
| Vláknina | 21,90 g |
| Cholesterol | 808 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 345,19 g |
| – cukry | 197,70 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 4 lžíce 4 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 140 g 140 g másla | Máslo kravské | 140 g |
| 210 g 210 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 210 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| tuk na vymazání | Margarín |