Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 800 kJ / 1 147 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 109,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 76,00 g |
| – nasycené | 43,85 g |
| – nenasycené | 25,90 g |
| –– mononenasycené | 22,80 g |
| –– polynenasycené | 3,10 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 320 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa (plec, kýta či libovější krkovička) | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 1 kostka 1 kostka bujonu | Bujón hovězí | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |