Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 257 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,16 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zajíce naložíme v pekáčku do koření s olejem a trochou vody, přiklopíme a necháme den uležet.
Krok 2: Pečeme přiklopené na 200°C cca 1,5-2 hodiny, podle toho, jak je zajíc starý.
Zveřejněno 11. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Moje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Nejnovější recepty
Pomazánka s paprikovým salámem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové mleté placičky à la svíčková
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové placky plněné prejtem
Přidáno před 2 hodinami
Špaldové loupáky s mákem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka s vajíčky
Přidáno před 5 hodinami
Sumeček africký na víně s gremolatou a rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Guláš pro vídeňské kočí: Fiaker guláš obsahuje kromě masa i klobásku, vajíčko a kyselou okurku, nejlepší je s knedlíkem
Fidel Castro snídal křepelčí vejce a tak miloval mléko, že nechal pro své potřeby vyšlechtit krávu s nadprůměrnou dojivostí
Kávové řezy jsou vynikajícím moučníkem nejen ke kávě. Využijte silnou kávu bez lógru a nechte rozetřený krém vychladit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá bábovka šlehačková
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Krkovička z trouby
viki85 před 2 hodinami
Margotková buchta
Stepanka.M. před 3 hodinami
Guláš z hovězího ...
PaveL2002 před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
walnut před 5 hodinami
Rafaello řezy
Petulice před 5 hodinami
Koláč Rafaelo
Petulice před 5 hodinami
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku
Velkymlsoun před 6 hodinami
Brokolicová polévka
Michal_amater před 6 hodinami
Hovězí plátky na dvojích houbách
Sahula před 7 hodinami
Tématické fráze:
zajic recepty,
recept na zajíce,
zajíc recept,
recepty na zajíce,
recepty ze zajíce,
recept zajic,
zajíc na česneku,
odblanění zajíce,
recepty ze zajice,
zajic,
recept ze zajíce,
zajíc provance,
recepty zajíc,
zajic na pepři,
stehýnko že zajice,
co ze zajíce,
recept na zajic,
jak správně prošpikovat králíka,
zajic stary recept,
zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci
Suroviny:
maso zaječí,
česnek,
olej olivový,
koření provensálské,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (42)