Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáčková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 510 kJ /
361 kcal
Bílkoviny13,47 g
– z toho živočišné bílkoviny13,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky31,07 g
– nasycené19,93 g
– nenasycené10,93 g
–– mononenasycené6,53 g
–– polynenasycené4,40 g
––– omega 30,73 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,83 g
– cukry0,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-2 1-2 květáky (podle chuti, velikosti) Květák čerstvý
2 l 2 l vývaru (jedno jaký) Vývar hovězí 2000 ml
2 dkg 2 dkg máslo Máslo kravské 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.