Nutriční hodnoty (Květáčková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 510 kJ / 361 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 31,07 g |
| – nasycené | 19,93 g |
| – nenasycené | 10,93 g |
| –– mononenasycené | 6,53 g |
| –– polynenasycené | 4,40 g |
| ––– omega 3 | 0,73 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,83 g |
| – cukry | 0,16 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1-2 1-2 květáky (podle chuti, velikosti) | Květák čerstvý | |
| 2 l 2 l vývaru (jedno jaký) | Vývar masový | 2000 ml |
| 2 dkg 2 dkg máslo | Máslo kravské | 20 g |