Nutriční hodnoty (Květáčková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 510 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 31,07 g |
– nasycené | 19,93 g |
– nenasycené | 10,93 g |
–– mononenasycené | 6,53 g |
–– polynenasycené | 4,40 g |
––– omega 3 | 0,73 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,83 g |
– cukry | 0,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-2 1-2 květáky (podle chuti, velikosti) | Květák čerstvý | |
2 l 2 l vývaru (jedno jaký) | Vývar hovězí | 2000 ml |
2 dkg 2 dkg máslo | Máslo kravské | 20 g |