Nutriční hodnoty (Fazole na kyselo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 7 156 kJ / 1 710 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 115,98 g |
| Tuky | 4,17 g |
| – nasycené | 1,56 g |
| – nenasycené | 2,56 g |
| –– mononenasycené | 0,53 g |
| –– polynenasycené | 2,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 94,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 256,30 g |
| – cukry | 14,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g bílých fazolí | Fazole bílé | 500 g |
| 600-800 ml 600-800 ml vývaru (nebo dle potřeby) | Vývar masový | 700 ml |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| ocet (dle chuti) | Ocet lihový | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na restování | Olej řepkový | |
| voda | Voda | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |