Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazole na kyselo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 156 kJ /
1 710 kcal
Bílkoviny115,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny115,98 g
Tuky4,17 g
– nasycené1,56 g
– nenasycené2,56 g
–– mononenasycené0,53 g
–– polynenasycené2,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina94,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy256,30 g
– cukry14,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g bílých fazolí Fazole bílé 500 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
vývar Vývar masový
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
ocet Ocet lihový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
voda Voda
bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.