Kandovaná cuketa
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V podstatě nevím zda se to do této kuchařky hodí , ale v kuchyni kandované ovoce potřebujeme . Např. do biskupského chlebíčku ,marokánek a pak nemusíme šetřit .
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2015 20:15
Neřekl jste na kolik °C a jak dlouho sušit. A taky jak velké mají být ty kousky/kostičky ovoce. Předpokládám že z toho nechcete udělat sušené ovoce?
9. 12. 2014 17:58
Ajapaja: Ctrusy dobře odrbat kartáčkem a oloupat jako bramboru. Snažit se co nejtenčí.
9. 12. 2014 17:56
Paprika: to se nemusí sušit jenom v sušičce, ale také na 50 stupňů v troubě.
5. 8. 2013 08:23
Vypadá to moc dobře,ale nevíte jak dlouho se suší,přibližně.
5. 9. 2010 22:01
Dobrý den taky jsem podle vás udělala kandované ovoce z dýně je napeosto perfekní a bez práce a není vůbec pracné
24. 3. 2010 23:41
Škoda, že nemám sušičku Tohle se mi moc líbí.
18. 12. 2009 22:54
Haló holky, má některá zkušenost s kandovaným ovocem z citrusů? Myslím jestli tu kůru mám nakrát na kousky i s tou bílou dužinou, nebo jen tu barevnou slupku a prosypat to krystalovým cukrem?
25. 8. 2009 11:24
tak vyzkoušela jsem a přesvědčila se, že to funguje
, cuketa je výborná
, jen se mi zdá sušení zdlouhavé na to, jak malinké kostičky jsem nakrájela a že mám v sušice jen jedno plato
, bodík
2. 7. 2009 15:42
bazalko - co to děláš, takto vyhazovat materiál.
2. 7. 2009 15:28
celé dvě krabičky jsem včera vyhodila, protože byly prošlé. Proč jsem je jen nenasypala na papír a nevyfotila ? Mohla jsem mít tři body !!
2. 7. 2009 15:24
že sa niekto zníži k takým praktikám...
2. 7. 2009 15:23
Moc pěkné foto - takové jak z krabičky ze supermarketu - sám jsi jistě naložil a tvořil na sušárně
27. 8. 2008 00:20
promiň , nepodívala jsem se na tento recept, že je zde položená otázka . Je to sirup.
19. 8. 2008 14:21
Snad Ti autorka odpoví, ale já si myslím, že je to sirup.
19. 8. 2008 12:45
Včera jsem dostala tři cukety, tak to chci zkusit. Tou šťávou je míněn sirup nebo džus?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Fazolová polévka s mrkví a libečkem
Přidáno před 7 hodinami

Čočka na kyselo se smetanou
Přidáno před 9 hodinami

Koka + řez
Přidáno před 17 hodinami

Špagety s kuřecími kousky v italské omáčce
Přidáno před 20 hodinami

Sirup z čerstvého bezu
Přidáno 27. 5. 2022 10:15

Bezová panna cotta
Přidáno 27. 5. 2022 10:09
Právě bylo uvařeno:

Pečené vepřové koleno
uvařil/a Jan Nemec
před 5 hodinami

Hamburgerové bulky
uvařil/a Lidiia
před 6 hodinami

Čerstvý krémový sýr
uvařil/a mischelinka
před 6 hodinami

Krevety na česneku a másle
uvařil/a mikbla
před 6 hodinami

Bílá zelňačka s koprem
uvařil/a Komtesina
před 7 hodinami

Italská čočková polévka
uvařil/a Ellen1
před 7 hodinami

Koprová omáčka
uvařil/a Lucie1001
před 8 hodinami

Hrnkový koláč s rebarborou
uvařil/a kucharka-pekarka
před 8 hodinami

Karbanátky z mletého masa a květáku
uvařil/a knihomolka
před 8 hodinami

Špekáčky na leču s pivem
uvařil/a Karel V....y
před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: výroba kandovaného ovoce kandované třešně recept kandovaná cuketa kandovaný zázvor recept kandované třešně cukroví z kandovaného ovoce kandování třešní sušička ovoce recepty recept na kandované třešně kandovana dyne výroba kandovaného zázvoru recepty z kandovaného ovoce jak vyrobit kandované třešně kandovaný zázvor jak se kanduje ovoce kandovane visne kandování zázvoru sušená dýně v sušičce recepty na sušení ovoce výroba kandovaných třešní
Kandovaná cuketa
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPPE
18 názorů