Nutriční hodnoty (Červená řepa s balzamikovým octem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 068 kJ / 494 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,06 g |
| Tuky | 7,20 g |
| – nasycené | 0,74 g |
| – nenasycené | 5,66 g |
| –– mononenasycené | 3,44 g |
| –– polynenasycené | 2,22 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 17,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 634 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 84,50 g |
| – cukry | 68,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg červené řepy | Červená řepa čerstvá | 1000 g |
| 1 lžíce 1 lžíce (15 ml) balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| 3 lžičky 3 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| sůl podle chuti | Sůl mořská |