Nutriční hodnoty (Velikonoční salát s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 835 kJ / 2 351 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 102,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,98 g |
| Tuky | 109,47 g |
| – nasycené | 50,76 g |
| – nenasycené | 45,73 g |
| –– mononenasycené | 29,93 g |
| –– polynenasycené | 15,80 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 83,00 g |
| Cholesterol | 1,50 g |
| Sodík | 3,83 g |
| Sůl | 8,10 g |
| Sacharidy | 149,75 g |
| – cukry | 89,75 g |
| ––– laktóza | 13,55 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 hlávka 1 hlávka čínského zelí (pak choi) | Zelí čínské čerstvé | 3000 g |
| 150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 4 nožičky 4 nožičky tenkých šunkových párků | Párek vepřový | 160 g |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |