Nutriční hodnoty (Babiččin chlebový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 678 kJ / 3 747 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 123,00 g |
| Tuky | 23,00 g |
| – nasycené | 5,35 g |
| – nenasycené | 13,59 g |
| –– mononenasycené | 3,20 g |
| –– polynenasycené | 10,39 g |
| ––– omega 3 | 1,01 g |
| Vláknina | 36,50 g |
| Cholesterol | 6 mg |
| Sodík | 6,46 g |
| Sůl | 16,10 g |
| Sacharidy | 740,40 g |
| – cukry | 55,90 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| - 1 kg 1 kg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
| - 5 dcl 5 dcl vlažné vody | Voda | 500 ml |
| - 1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| - 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| - 2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |
| - 2 2 až 3 lžíce octa | Ocet lihový | |
| - 5 dkg 5 dkg droždí | Droždí pekařské lisované | 50 g |