Nutriční hodnoty (Nakládaný sýr Akavi s olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 968 kJ / 2 860 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,54 g |
| Tuky | 221,65 g |
| – nasycené | 66,35 g |
| – nenasycené | 151,32 g |
| –– mononenasycené | 126,51 g |
| –– polynenasycené | 24,81 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 25,12 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 7,83 g |
| Sůl | 18,50 g |
| Sacharidy | 84,70 g |
| – cukry | 59,46 g |
| ––– laktóza | 32,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 500 g |
| 2 2 čerstvé červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 malá sklenička nakládaných paprik (kozí rohy) | Paprika červená sterilovaná | |
| 200 g 200 g oliv s papričkou | Olivy plněné paprikou | 200 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| trochu trochu octa | Ocet lihový | |
| 100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |