Nutriční hodnoty (Králík na víně s vepř. masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 467 kJ / 112 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
| Tuky | 0,45 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,17 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,00 g |
| – cukry | 8,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 králičí zadní nohy | Králík stehna | |
| 3 plátky 3 plátky vepřové plece (nebo dle vlastního uvážení) | Vepřová plec | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| červené víno | Víno červené suché | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| vývar | Vývar hovězí |