Nutriční hodnoty (Králík na víně s vepř. masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 467 kJ / 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
Tuky | 0,45 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,17 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,00 g |
– cukry | 8,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 králičí zadní nohy | Králík stehna | |
3 plátky 3 plátky vepřové plece (nebo dle vlastního uvážení) | Vepřová plec | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
červené víno | Víno červené suché | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
vývar | Vývar hovězí |