Nutriční hodnoty (Kedlubnová kuřecí " gulášovka ")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 420 kJ / 339 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,96 g |
| Tuky | 10,16 g |
| – nasycené | 5,76 g |
| – nenasycené | 4,08 g |
| –– mononenasycené | 3,11 g |
| –– polynenasycené | 0,97 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 13,40 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 90 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 43,28 g |
| – cukry | 21,88 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla nebo oleje | Máslo kravské | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička pálivé papriky (nemusí být) | Paprika pálivá | 6 g |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |