Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová kuřecí " gulášovka ")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 420 kJ /
339 kcal
Bílkoviny12,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,96 g
Tuky10,16 g
– nasycené5,76 g
– nenasycené4,08 g
–– mononenasycené3,11 g
–– polynenasycené0,97 g
––– omega 30,05 g
Vláknina13,40 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 90 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy43,28 g
– cukry21,88 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
2 2 kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 lžíce 1 lžíce másla nebo oleje Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžička 1 lžička pálivé papriky (nemusí být) Paprika pálivá 6 g
libeček Libeček čerstvý
petrželová nať Petržel nať čerstvá
cibulková nať Cibulka jarní nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.