Nutriční hodnoty (Kedlubnová kuřecí " gulášovka ")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 420 kJ / 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,96 g |
Tuky | 10,16 g |
– nasycené | 5,76 g |
– nenasycené | 4,08 g |
–– mononenasycené | 3,11 g |
–– polynenasycené | 0,97 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 43,28 g |
– cukry | 21,88 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1 lžíce 1 lžíce másla nebo oleje | Máslo kravské | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžička 1 lžička pálivé papriky (nemusí být) | Paprika pálivá | 6 g |
libeček | Libeček čerstvý | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |