Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgur - základní recept)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 848 kJ /
681 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,00 g
Tuky11,95 g
– nasycené1,73 g
– nenasycené10,07 g
–– mononenasycené8,11 g
–– polynenasycené1,96 g
––– omega 30,03 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy117,02 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g bulguru Pšeničný bulgur 150 g
400 ml 400 ml vody (nebo zeleninového vývaru) Voda 400 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (nebo másla) Olej olivový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.