Nutriční hodnoty (Bulgur - základní recept)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 848 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 11,95 g |
– nasycené | 1,73 g |
– nenasycené | 10,07 g |
–– mononenasycené | 8,11 g |
–– polynenasycené | 1,96 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 117,02 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g bulguru | Pšeničný bulgur | 150 g |
400 ml 400 ml vody (nebo zeleninového vývaru) | Voda | 400 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (nebo másla) | Olej olivový | 11 ml |