Nutriční hodnoty (Bulgur - základní recept)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 848 kJ / 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
| Tuky | 11,95 g |
| – nasycené | 1,73 g |
| – nenasycené | 10,07 g |
| –– mononenasycené | 8,11 g |
| –– polynenasycené | 1,96 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 117,02 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g bulguru | Pšeničný bulgur | 150 g |
| 400 ml 400 ml vody (nebo zeleninového vývaru) | Voda | 400 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (nebo másla) | Olej olivový | 11 ml |