Nutriční hodnoty (Broskvové cannelloni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 500 kJ / 1 553 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,61 g |
| Tuky | 64,38 g |
| – nasycené | 11,67 g |
| – nenasycené | 49,44 g |
| –– mononenasycené | 27,87 g |
| –– polynenasycené | 21,57 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 17,65 g |
| Cholesterol | 289 mg |
| Sodík | 337 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 186,40 g |
| – cukry | 110,95 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 16 16 těstovinových trubiček cannelloni (nebo lasagne) | Těstoviny pšeničné | |
| 100 g 100 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 100 g |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
| strouhanka na vysypání formy | Strouhanka pšeničná | |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru krystal (podle chuti) | Cukr bílý | 15 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 100 ml 100 ml vody (nebo šťávy z broskví) | Voda | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce javorového sirupu (nebo medu) | Sirup javorový | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| dřeň z 1/2 dřeň z 1/2 vanilkového lusku (nebo 1 vanilkový cukr) | Vanilkové lusky | |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 600 g 600 g loupaných broskví (nebo 1 velká konzerva sterilovaných) | Dužina broskve čerstvá | 600 g |
| 1 1 rovná lžíce Solamylu | Bramborový škrob |