Nutriční hodnoty (Polenta - základní recept)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 735 kJ / 176 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,75 g |
| Tuky | 0,63 g |
| – nasycené | 0,38 g |
| – nenasycené | 0,25 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 416 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 37,50 g |
| – cukry | 3,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g polenty (kukuřičné mouky) | Polenta | 50 g |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |